DRINKS & DONUT COMPANY

Recentebeoordeling


3 sterren uit 23 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Drinks & Donut Company. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2024 om 1:18 Heb voor 86 euro besteld en nooi iets ontvangen! Telefonisch niet bereikbaar! Niet aan te raden
21 apr 2024 om 14:47 Die Bestellung war denn nach drei Stunden auch mal da war es letzte mal dass ich da bestel
13 apr 2024 om 20:52 Je bestelt iets niet op.voorraad. graag aanpassen dan!
21 mrt 2024 om 22:03 Fast delivery, polite supplier :)
20 feb 2024 om 21:59 Some items we ordered had been changed to something else, without letting us know. That's a bit strange. Just give us a call if you're out of stock.
25 dec 2023 om 0:10 Niet geleverd maar wel betaald en niet te bereiken @!!
2 dec 2023 om 21:02 Uiteindelijk na 2 uur geleverd. Aan de bezorger te zien snap ik ook waarom. Huur een vlotte jongere in, de huidige is toe aan zijn graf.
4 nov 2023 om 22:42 I know the weekend is a busy week. But I got my donuts and snack. I had no problem good service whatsoever. Thank you, and also have a nice weekend.
15 okt 2023 om 2:29 Oplichters
14 aug 2023 om 15:29 Voor €70 besteld, na meer als 90 min was het eindelijk bezorgd. Telefonisch niet bereikbaar. Donuts waren gelukkig wel lekker…
2 aug 2023 om 22:05 Voor €40,- aan donuts besteld, 6 verschillende smaken, ander half uur later komen ze bezorgen, blijkt dat ze gewoon maar iets in de doos hebben gegooid, zijn ook nog bevroren dus niet vers. Ze hadden niks anders meer was hun antwoord. Oplichters!!
29 jun 2023 om 0:12 Das war schön, hat sich auf jeden Fall gelohnt, nur etwas teuer, aber für 12 Uhr nachts ok, einfach von Achen nach Heerlen fahren